SnackBox

Black and white stripes stand out, compared to neon surroundings on Broadway.

In the heart of New York City, a 6-m-long shipping container has been converted into a transportable restaurant.

‘The SnackBox had to stand out in this visually saturated environment,’ says entrepreneur Jonathan Morr, who created the project alongside & . The pop-up restaurant is used on Broadway in a section closed to vehicular traffic. By night, the box is closed and locked; by day, the upper walls pivot upwards to create steel awnings.

Completely self-sufficient, the box has its own water supply tanks embedded in the floor. Power comes from a hybrid energy system that combines electric batteries and a generator.

‘The elaboration and development of SnackBox’s visual identity gives a “NY personality” to the pop-up restaurant,’ Morr says.

SnackBox was recently awarded prizes at the International Store Design Competition 2011, in the categories of Pop Up Store/Shop and Special Awards.

Liked this article?
We've got more for you

Sign up to our newsletter for weekly updates. Or view the archive.

Latest Products