CTHB Law Office by Salon Architects

A strip of lighting leads visitors through the office space.

has remodelled the interior of a modular office building in Istanbul, Turkey. The architects transformed the repetitive office block into a dynamic space. Focusing on ‘creating a tension between the linear and nonlinear’, the design reflects the open, unbiased qualities of the law firm who are based there.

A streak of linear lighting runs the length of the corridor, reflecting the angular shapes created on the office walls and floors, guiding visitors between service spaces and meeting rooms. Details within the offices such as shelving and lamps also share the jagged aesthetic, linking the somewhat, simpler inner spaces with accents of the communal areas. The largely monochromatic colour scheme is given a touch of warmth with the use of wooden surfaces throughout.

Photos Büşra Yeltekin

Liked this article?
We've got more for you

Sign up to our newsletter for weekly updates. Or view the archive.

Latest Products

http://babyforyou.org

https://steroid-pharm.com

www.nissan-ask.com.ua